Kunstbende kick-off ZUID

YES nieuw dit seizoen is de Kunstbende kick-off ZUID! Onze hosts Koen & Rens presenteren je een dag vol workshops, Q&A’s en tours. En we hebben een mooie line-up; want er komen allemaal coaches per categorie!

Deelname is gratis en voor iedereen tussen de 13 en 18 jaar! Klik HIER voor het aanmeldformulier.

/// LINE UP \\\

WORKSHOP FASHION

Fierce over de catwalk! Wie kan jou dat het beste leren? Precies; Akke Marije (winnares Holland’s Next Top Model 2016) en Freek Koster (director TOUCHE MODEL MANAGEMENT) tijdens de workshop FASHION. Bring your high heels and go 💃

In 2016 kwam Akke Marije -geboren en getogen in het Friese Bornwird- als winnares uit de bus van het televisieprogramma Holland’s Next Top Model. Naast een modellencontract bij het gerenommeerde modellenbureau Touché models, won zij ook haar eigen parfum!

Touché Models is een vooraanstaand internationaal fashion modellenbureau in Amsterdam. Al 30 jaar een bekend begrip voor modellen en opdrachtgevers in binnen- én buitenland.

WORKSHOP THEATER

“Tijdens de Kunstbende kick-off ZUID ga ik jullie helpen om van #woorden die in je hoofd spelen of #gebeurtenissen die je bezighouden om te zetten in een #theatrale of #poëtische tekst. We gaan samen naar een #toon zoeken en een #vorm vinden om jouw #gedachtes over te brengen aan een #publiek. En daar dan vooral heel veel lol in te hebben!”

Aldus THEATERcoach Kirsten van Teijn. Zij studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie en won in datzelfde jaar zowel de jury, publieks- als persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Vervolgens tekende ze bij impresariaat Finkers en ontving lovende recensies voor haar debuut programma ‘Heilloos’. Ze speelde o.a op Lowlands Festival en Theaterfestival Boulevard en tourt op dit moment met ‘Zalf’ langs de theaters en sluit haar tournee af in De Kleine Komedie.

WORKSHOP MUZIEK

Duik met drummer Tim Van Delft (De Staat) de muziekkelder van Phoenix Cultuur in voor dé drumclinic speciaal voor jou! 🙌

Tim is de drummer van de Nederlandse rockband De Staat. Deze band won vorig jaar een 3FM Award voor hun album “O”. Daarnaast hadden ze een uitverkochte clubtour, stonden ze in het voorprogramma van de Europese tour van Muse en speelden ze o.a. op Sziget en Lowlands Festival. Do we need to say more?! 🎉

– Lucas Hamming
– De Sluwe Vos
– Annegien Schilling (Fetching_tigerss)
– Maison the Faux
– Shay Latukolan (Everybody Dance Now)

and more to be announced…

Hosted by: Koen & Rens (Lieve Bertha)

/// INFO \\\

Datum: zondag 28 januari
Tijd: van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie: CHV Noordkade in Veghel (je kan gratis met de Kunstbende-bus meerijden vanuit jouw regio!)

De Kunstbende kick-off ZUID wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank en Phoenix Cultuur.