Selectieronde DJ Utrecht

Vrijdag 24 april

Start: 19:00
Eind: 23:00
Kaartjes kosten € 2,-  en kun je kopen aan de zaal.

Het feest kan beginnen! Het Utrechts Centrum voor de Kunsten organiseert in samenwerking met  jongerencentrum  de IJsbreker de DJ Voorrondes van  Kunstbende Utrecht.

Zo’n 20 jonge DJ’s uit stad en provincie Utrecht gaan in twee avonden met elkaar de strijd aan om één van de zes plekken te bemachtigen voor de Voorronde Kunstbende op 14 juni. De sets worden beoordeeld door een  deskundige jury, die zal letten op platenkeuze, presentatie, mixtechniek en natuurlijk de  interactie met het publiek. Voor eigen producties kunnen ze bonuspunten krijgen. Ook het verwerken van het Kunstbende thema “FEEST” in de set kan extra punten opleveren.

Per avond worden er 3 winnaars gekozen die door gaan naar de Voorronde Kunstbende op 14 juni in TivoliVredenburg, Utrecht. Van deze groep zal één DJ de kans krijgen om zich tijdens de halve Finale te plaatsen  voor de Landelijke Finale in Club Air in Amsterdam.

Wil jij weten wie de nieuwe DJ’s van morgen zijn en heb je zin om een avond lekker te dansen? Kom dan naar de DJ Voorronde op vrijdag 10 en 24 april.

De eerste DJ’s zullen starten om 19.00 uur en de avond zal duren tot ongeveer 23.00  uur. De IJsbreker bevindt zich op Bavoortseweg 25   3833 BM Leusden

Kaartjes kosten € 2,-  en kun je kopen aan de zaal.

Graag tot ziens!                                                                                          .

Google Map

Jongerencentrum & Poppodium De IJsbreker

Bavoortseweg 25
3833 BM Leusden