Selectieronde muziek en DJ Limburg #2

11 MAART 2018

Tijden: 13:00 – 18:00
Locatie: Poppodium Muziekgieterij

Net zoals voorgaande jaren gaan de aanmeldingen voor Kunstbende 2018 hard! Zo hard, dat Kunstbende Limburg heeft besloten twee selectierondes te houden voor de categorieën Muziek en DJ. Deze selectierondes zijn verspreid door heel Limburg. Op zondag 11 maart organiseert Kunstbende Limburg de eerste selectieronde voor de categorieën Muziek en DJ in Muziekgieterij in Maastricht.

Voor deze selectierondes zijn er per categorie drie speciale juryleden, die enkel de selectierondes zullen jureren. In de categorie Muziek worden per avond 4 Muziek acts uitgezocht die rechtstreeks doorgaan naar de Limburgse voorronde op zondag 25 maart 2018 Schouwburg De Domijnen in Sittard. De afvallers van de selectierondes in de categorie Muziek maken nog kans op een wildcard. In totaal zullen er 2 wildcards worden uitgereikt. Deze acts worden maandag 12 maart 2018 bekend gemaakt. In totaal gaan er dus 10 Muziek acts door naar de Limburgse voorronde.

In de categorie DJ worden er per selectieronde 4 DJ acts uitgezocht die doorgaan naar de Limburgse voorronde op zondag 25 maart 2018. Daarnaast zijn er voor de afvallers van de selectierondes in de categorie DJ nog 3 wildcards te winnen. Ook deze wildcards worden op maandag12 maart 2018 bekend gemaakt. In totaal gaan er dus 11 DJ acts door naar de Limburgse voorronde.

Wil je nog graag meedoen? Dat kan!
Aanmelden kan via www.kunstbende.nl

Google Map

Poppodium Muziekgieterij

Boschstraat 7,
6211 AS Maastricht