Voorronde DJ Friesland

Voorronde DJ

Datum: 3 maart 2018
Tijd: Word later bekend gemaakt

Op 3 maart zal tijdens de 28e editie van Kunstbende, onze voorronde van Friesland plaats vinden. Onze Friese DJ talenten zullen deze avond het Neushoorn podium beklimmen. De artiesten tussen de 13 en 18 jaar en hebben hun eigen muziek en/of mix gemaakt en zullen dit ten gehore brengen.

 

Een professionele jury bepaald wie er met de felbegeerde ‘Spotlights” naar huis gaat. En natuurlijk zijn lege handen niet aan de orde. De nummer 1, 2 en 3 winnaars ontvangen een vette prijzentas, met daarin vrijkaartjes, workshops, een coachingstraject op maat, optredens en nog veel meer! Alle eerste prijswinnaars gaan door naar de Landelijke Finale in Utrecht van Kunstbende. Hier nemen de winnaars van alle regio’s het tegen elkaar op. Met als inzet de Landelijke titel, te gekke prijzen, eeuwige roem en een optreden op een groot podium!

 

De voorronde voor onze andere categorieën, Dans, Film, Muziek, Taal, Theater, Fashion en Expo zullen plaats vinden in het Cultuurkwartier in Sneek op zondag 12 maart.

 

De Neushoorn

Neushoorn is een magische plek in het hart van Leeuwarden. Niet alleen voor een bruisende muziek-, dans- en filmcultuur, ook voor het ontwikkelen van talent. Het is een open centrum voor zaken en ontspanning. Met twee podia, café, oefen- en culturele productieruimtes, ruimtes voor workshops en beginnende ondernemers vindt iedereen
uit de regio zijn of haar plek.
Neushoorn organiseert concerten, dance events, festivals en voorstellingen op film en dansgebied. In een eerlijke organisatie werken ze samen met mensen van hier om het beste product voor zoveel mogelijk mensen te maken

Google Map

Neushoorn Leeuwarden

Ruiterskwartier 41
Leeuwarden