Masterclasses Zeeland

Masterclass Fashion – Snit Stof en Styling

Zaterdag 28 januari ga je vanaf 11.00 uur, samen met Mirella Herwegh aan de slag met jouw fashion-creaties! Zij zal jou leerzame tips geven over inspiratie, afwerking en styling en kijkt samen met jou naar de creaties die jij al hebt gemaakt! Dit vind allemaal plaats in de Werkplaats van het Zeeuws Museum.

Neem je naaispullen en stoffen mee, plus eventueel de kledingstukken die jij al gemaakt hebt. Des te beter voorbereid ga je naar de Voorronde Kunstbende Zeeland op zondag 9 april!

Deelname is helemaal gratis voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar. Deelname aan Kunstbende is niet verplicht. Aanmelden voor de masterclass doe je door een PB op Facebook te sturen of een mailtje naar: kunstbende@dezb.nl. Doe dit wel vóór 25 januari. Wil je een vriend, vriendin of kennis meenemen? Dan mag dit ook! Laat het ons weten!

Een tweede masterclass van Mirella Herwegh volgt op 11 februari, in deze masterclass ligt de focus op make-up & hairstyling. Hierover krijg je binnenkort meer informatie!

Masterclass Dans – Conny Janssen Danst

Locatie: Schouwburg Middelburg
Datum: woensdag 1 februari
Tijden: 17.00-19.00 uur

 

Vraag je jezelf wel eens af: Hoe verloopt een warming up voorafgaand aan een dansvoorstelling eigenlijk?
Dit is jouw kans om er één bij te wonen! En wel de warming up van een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen in Nederland: Conny Janssen Danst. Na afloop krijg je de kans om al jouw vragen te stellen aan twee dansers!

Wanneer? Woensdag 1 februari vanaf 17.00 uur in Schouwburg Middelburg

Deelname is helemaal gratis voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar. Deelname aan Kunstbende is niet verplicht. Aanmelden voor de masterclass doe je door een PB op Facebook te sturen of een mailtje naar: kunstbende@dezb.nl. Doe dit wel vóór 28 januari. Wil je een vriend, vriendin of kennis meenemen? Dan mag dit ook! Laat het ons weten!

Foto flyer: Leo van Velzen

Masterclass Fashion – Make-up & Hairstyling

Masterclass Fashion – Make-up & Hairstyling
Locatie: Zeeuws Museum Middelburg
Datum: zaterdag 11 februari
Tijden: 11.00 – 13.00 uur

Voor alle fashionita’s is er een tweede masterclass, ook gegeven door Mirella Herwegh. Tijdens deze masterclass leer je meer over het make-up’n van jouw modellen plus de bijpassende hairstyling! Leer hoe je dit in de praktijk toepast om zo de presentatie van jouw fashioncreaties extra te zien shinen, tijdens de voorronde op zondag 9 april!
Deelname is helemaal gratis voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar. Deelname aan Kunstbende is niet verplicht. Aanmelden voor de masterclass doe je door een PB op Facebook te sturen of een mailtje naar: kunstbende@dezb.nl. Doe dit wel vóór 8 februari. Wil je een vriend, vriendin of kennis meenemen? Dan mag dit ook! Laat het ons weten!

Masterclass Muziek – Stefan Siwabessy

Masterclass Muziek – Stefan Siwabessy
Locatie: De Spot Middelburg
Datum: woensdag 15 februari
Tijden: 19.00 – 21.00 uur

Woensdag 15 februari is het jouw kans om als muzikant meer te leren van master Stefan Siwabessy.

Stefan is gitarist en bandleider van Waylon, songwriter en afgestudeerd aan het conservatorium. Een echte master die iedere singer-songwriter en ieder bandje heel veel kan leren!

In De Spot ga jij met Stefan aan de slag, om alles uit jouw instrument te halen! Is dit een gitaar, piano, drumstel of je eigen stem? Dat maakt niet uit!

Deelname is helemaal gratis voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar. Deelname aan Kunstbende is niet verplicht. Aanmelden voor de masterclass doe je door een PB op Facebook te sturen of een mailtje naar: kunstbende@dezb.nl. Doe dit wel vóór 10 februari. Wil je een vriend, vriendin of kennis meenemen? Dan mag dit ook! Laat het ons weten!

Masterclass Expo – Bianca Runge

Masterclass Expo – Bianca Runge
Locatie: Kunstuitleen Terneuzen
Datum: zaterdag 18 februari
Tijden: 11.00 – 13.00 uur

Bianca Runge, een beeldendkunstenaar. Ze is oprichtster van het Beeldstation; het ontwerpen en uitvoeren van ervaringstheater voor festivals en tentoonstellingen. Daarnaast heeft ze vele collages gemaakt en richt Bianca zich op ruimtelijk werk. Zoals de sprookjesachtige aluminium kunst, te zien op de flyer. Bianca is naast kunstenaar ook coördinator van Kunstuitleen Terneuzen. Lees meer over Bianca Runge en haar werk op haar eigen website: http://www.biancarunge.nl/ of op de website van Beeldstation http://www.beeldstation.nl/

 

Tijdens de masterclass EXPO, ga jij samen met Bianca creatieve inspiratie op doen, waarbij jullie daadwerkelijk samen aan de slag gaan. Daarnaast zal Bianca ook feedback geven op jouw werk. Hierdoor kun je jouw werk ‘finetunen’ voorafgaand aan de grote tentoonstelling tijdens Kunstbende Zeeland.
Wanneer? Zaterdag 18 februari vanaf 11.00 uur in de Kunstuitleen Terneuzen, Bellamystraat 26a.

Deelname is helemaal gratis voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar. Deelname aan Kunstbende is niet verplicht. Aanmelden voor de masterclass doe je door een PB op Facebook te sturen of een mailtje naar: kunstbende@dezb.nl. Doe dit wel vóór 12 februari. Wil je een vriend, vriendin of kennis meenemen? Dan mag dit ook! Laat het ons weten!