Vrienden van Kunstbende

Kunstbende was voor mij de eerste kennismaking met kunst die door leeftijdsgenoten wordt gemaakt en met een podium om jezelf te laten zien. Dat gaf me een kick. Kunstbende was een steun in de rug.

Abdelkader Benali2005

Word vrienden met Kunstbende

Kunstbende (opgericht in 1991) is een kweekvijver voor talent van 13 t/m 18 jaar op het gebied van muziek, podiumkunst, beeldende kunst, film, animatie, mode en taal. Voor veel jongeren is deelname aan Kunstbende onvergetelijk. Artiesten als cabaretier Claudia de Breij, zangeres Trijntje Oosterhuis en schrijver Abdelkader Benali zetten hun eerste stappen op het podium van Kunstbende. Om de unieke positie van Kunstbende als springplank voor jong talent te kunnen blijven waarborgen, hebben we u nodig.

Uw bijdrage wordt ingezet voor datgene waar Kunstbende in uitblinkt: een veilige en uitdagende omgeving bieden aan jongeren ter bevordering van hun talentontwikkeling. Investeren in jong talent is ontzettend belangrijk. Wilt u ook een steun in de rug zijn en onze jongeren een ervaring voor het leven geven? Word dan vrienden met Kunstbende!

Meer voordelen

Wist u dat uw donatie fiscale voordelen met zich meebrengt. Kunstbende heeft een ANBI status. Wil u hier meer over weten kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Ik wil  Vrienden worden met Kunstbende en doneer jaarlijks Eenmalig een gift schenken Ik doneer een bedrag van Gegevens  Dhr Mevr
Betaling