Kunstbende Zeeland

Kunstbende geeft gewoon geweldige kansen om je talent te ontwikkelen. Je laat zien wat je kunt en daar krijg je zoveel voor terug. Dit is goed voor je zelfvertrouwen.

David Janse – Derde prijswinnaar Categorie Dans2015

Voorronde Kunstbende Zeeland – Zondag 22 april De Mythe Goes

Voorafgaande aan de voorronde komen we langs op jouw school, organiseren we vette workshops en hele gave masterclasses om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw optreden! Aankomende maanden maken we bekend wie de juryleden per categorie zijn, wie deze toffe dag gaan presenteren en wie de masterclasses gaan geven! Check de agenda en onze facebookpagina en blijf op de hoogte!

Meedoen met de wedstrijd van 2018? Schrijf je dan nu in! Er is geen thema, het onderwerp is aan jou! Gebruik de vrijheid en maak wat jij zelf wilt.

ENTHOUSIAST? HOU DE AGENDA IN DE GATEN!

Aftermovie Kunstbende Zeeland 2017

Check onze agendaFacebook, Instagram en Twitter

0118 – 654 000

Kunstbende Zeeland: Leontien Poppe en Suzanne van der Sluijs-Jakobsen
E-mail: kunstbende@dezb.nl
Bezoekadres: Kousteensedijk 7 4331 JE Middelburg
Postadres: Postbus 8004, 4330 EA Middelburg
Telefoon: 0118 654131
WhatsApp: 097001320601

Ik wil helpen tijdens de voorronde!

Help jij ons om de voorronde tot een groot succes te maken?! Top, want enthousiaste mensen hebben wij graag in onze crew. Van stagehand tot publieksbegeleider, van kassamedewerker tot artiestenbegeleider. We hebben van alles nodig om deze dag te doen slagen en jij kan ons daar bij helpen! Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Gegevens 1. Heb je eerder geholpen bij Kunstbende? 2. Weet je wat je zou willen doen tijdens de voorronde? 3. Als je nog niet eerder hebt meegedaan, geef dan hier aan waar je zoal goed in bent: 4. Moeten we nog iets van je weten?